Op zoek naar een schilder in Enschede?

Dan heeft u hem gevonden! De schilders van Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken zijn voornamelijk werkzaam in het oosten van het land, waaronder natuurlijk Enschede. We helpen u graag met al uw binnen- en buitenschilderwerk.

Waarom wij? Simpel.

  •  We maken een complete offerte voor u, zonder verrassingen achteraf
  • Met onze duurzame en kwalitatieve verf garanderen we een prachtig en onderhoudsvriendelijk eindresultaat
  • We zijn flexibel in onze planning en kunnen daardoor snel beginnen
  • Omdat we samenwerken met allerlei deskundige partners (stukadoors, elektriciens, timmerlieden), kunnen we u eenvoudig en zonder extra kosten een compleet pakket bieden
  • We geven u 3 jaar garantie op al het schilderwerk
  • Dit is eigenlijk een inkoppertje: onze schilders zijn ware vakmensen

Wacht niet te lang en profiteer vandaag nog van alle voordelen die een winterschilder met zich meebrengt!

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

Appels-Schildersbedrijf-behangwerk-2

Schilder Enschede – Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken

We zitten al 70 jaar in het schildersvak. Dit maakt ons een heel betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren in Enschede. De kennis binnen Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken is enorm. We houden van ons vak en stralen dat ook uit.

Waar we voor staan?

  • Constante kwaliteit; Voor minder doen we het niet
  • Klant is koning; Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent
  • Transparantie; Niets is zo vervelend als achteraf meer moeten betalen dan vooraf is afgesproken
  • Ontwikkeling; Onze schilders maken gebruik van de nieuwste producten en technieken
IMG_01101

Winterschilder Enschede

Ook als u een winterschilder in Enschede zoekt, zit u bij ons goed. Tegen een gereduceerd uurtarief schilderen onze vakmensen ook in de winter. Of het nu om de binnen- of buitenkant van een pand gaat, u kunt ons voor iedere schilderklus in Enschede bellen.

Het is voor ons geen enkel probleem om ook onder koude omstandigheden te werken. Onze schilders werken met speciale verf die sneller opdroogt bij lage temperaturen. Kortom: of het nu om een kleine muur of om een grootschalig project gaat, we draaien nergens onze hand voor om. Profiteer van onze winterschilderkorting en neem direct contact met ons op!

appels_schildersbedrijf_onderhouds_schilderwerk_006-60fdafbea4

Wij zijn uw schilder in Enschede

Naast dat we werkzaam zijn in Enschede, vindt u onze schilders natuurlijk ook in de rest van Twente. Omdat we al ruim 65 jaar in de schilderbranche zitten, nemen we een bulk aan ervaring mee en hebben we een prachtig portfolio opgebouwd. Naast grotere opdrachtgevers als lokale huiseigenaren en de gemeente Enschede, zijn we er uiteraard ook voor particulieren.

De verf waarmee we werken is zeer milieuvriendelijk en van topkwaliteit. Dit zorgt er onder andere voor dat de bewerkte oppervlakten naderhand heel gemakkelijk te reinigen en onderhouden zijn. Onze schilders geven u graag advies!