Terugblik op een kleurrijke ervaring

In 2016 zou Dirk Nijhuis Schilderwerken zijn 60 jaar bestaan vieren en ook Appels Schilders- en afwerkingsbedrijf zou dat jaar zijn eerste lustrum vieren.Echter bij de fusie in 2014 ging de teller echter terug naar nul.Maar beide bedrijven hadden apart en inmiddels ook samen al een hele geschiedenis achter de rug.

Daarom werd in 2016 samen een 65 jarig jubileum gevierd!

Aan de feestelijkheden werd een goed doel gekoppeld, samen met de gasten werd geld ingezameld voor de Tubanten één van Nederlands grootste sportverenigingen voor gehandicapten. De Tubanten biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om meerdere sporten te beoefenen op diverse locaties in Enschede. Met de opbrengst kon de vereniging overgaan tot de aanschaf van een nieuwe zwembadlift, een investering die flink drukte op de jaarlijkse begroting. Met deze financiële bijdrage kon Dirk Nijhuis en Appels ter gelegenheid van hun jubileum deze vereniging een warm hart toedragen.

Tijdens de bijeenkomst op 25 februari hebben we Klaas Zwiep de voorzitter van De Tubanten het gehele bedrag van €. 3.600 voor een nieuwe zwembadlift kunnen overhandigen.
Het geld is bijeengebracht door onze gasten en aangevuld door Dirk Nijhuis en Appels Schilderwerken tot een complete lift.

 

 

 

apminn