Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid, een term die in elke branche inmiddels zijn intrede heeft gemaakt. Als schildersbedrijf blijven we ook niet achter. Ook wij moeten ons bewust zijn van hoe we omgaan met de drie P’s — sociaal menselijk (People), ecologisch (Planet) en economisch (Profit).

Daarom heeft Dirk Nijhuis & Appels naast bedrijfsrendement ook oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo tonen we onze betrokkenheid door voor onze mensen een goede werkgever zijn, zorg te dragen voor de bescherming van het milieu en daar waar mogelijk een bijdrage leveren aan de samenleving waarin we werken. Dit komt tot uiting in de volgende aspecten.

We besteden aandacht aan de veiligheid van onze medewerkers, niet alleen in arbeidssituaties maar tevens in de keuze voor producten. Daarnaast zorgen we voor opleiding van onze medewerkers en scholieren. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden proberen wij onze natuurlijke omgeving minimaal te belasten. Wij gaan efficiënt om en kiezen bewust voor duurzame materialen en grondstoffen. Daarnaast proberen we een bijdrage te leveren in het ondersteunen van diverse goede doelen, stichtingen en verenigingswerk.

Duurzaamheid dichterbij

Dirk Nijhuis en Appels is voor de plaatsen Losser en Enschede partner van het initiatief DichtbijDuurzaam met als doel om op een eenvoudige wijze woningeigenaren te helpen met het verduurzamen van hun woningen. Dichtbijduurzaam is uniek concept waarbij u als particuliere opdrachtgever binnen enkele minuten een persoonlijk voorstel krijgt dat wordt uitgevoerd door lokale partners.

Kijk op www.dichtbijduurzaam.nl voor meer informatie.

Sponsorauto voor Onderwijscentrum Het Roessingh (OCR)

Op woensdag 19 juni vond de officiële overhandiging plaats van de sponsorauto van het Onderwijscentrum Het Roessingh (OCR). Dankzij een groot aantal sponsoren, waaronder Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken kan het OCR de komende vijf jaar beschikken over een bedrijfswagen.