Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is een term die inmiddels in elke branche wordt toegepast. Als schildersbedrijf willen we natuurlijk niet achterblijven. Ook wij moeten ons bewust zijn van hoe we omgaan met de drie P’s:

  • Sociaal menselijk (People)
  • Ecologisch (Planet)
  • Economisch (Profit)

Verduurzaming bedrijfspand

We hebben onze isolatie en dakbedekking vervangen zodat we een betere isolatie hebben en minder warmte- en energieverlies hebben.
Daarnaast krijgen wij een zonnedak op ons pand, hiermee hopen we bijdrage te leveren aan de energie transitie. Er komen circa 200 panelen op het dak te liggen, waar er circa 14 voor eigen gebruik zijn. De overige panelen kunnen door deelnemers en afnemers uit de omgeving worden gebruikt. Iedereen weet dat er iets gebeuren moet met de klimaatverandering en de opwarming van de aarde. Maar niemand wil een zonneveld of een windmolen in de achtertuin. Als we de daken vol leggen met zonnepanelen is dat al een goed begin. https://enschede-energie.nl/

Duurzaamheid dichterbij

Dirk Nijhuis en Appels is voor Losser en Enschede trotse partner van het initiatief DichtbijDuurzaam.  Het doel van dit project is om woningeigenaren op een eenvoudige manier te helpen met het verduurzamen van hun woningen. DichtbijDuurzaam is een uniek concept waarbij u als particuliere opdrachtgever binnen enkele minuten een persoonlijk voorstel krijgt dat wordt uitgevoerd door lokale partners.

Kijk op www.dichtbijduurzaam.nl voor meer informatie.