Maatschappelijk verantwoord ondernemen - MVO

We hebben naast het bedrijfsrendement ook oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn een goede werkgever voor onze medewerkers, dragen zorg voor het milieu en leveren waar mogelijk een bijdrage aan de samenleving. Dit komt tot uiting in meerdere aspecten.

  • We besteden aandacht aan de veiligheid van onze medewerkers, niet alleen in arbeidssituaties maar ook in de keuze voor producten
  • We bieden onze medewerkers én scholieren diverse opleidingsmogelijkheden aan
  • We proberen bij de uitvoering van onze werkzaamheden de natuurlijke omgeving zo min mogelijk te belasten
  • We kiezen bewust voor duurzame materialen en grondstoffen én gaan er zo efficiënt mogelijk mee om
  • We leveren een bijdrage in het ondersteunen van diverse goede doelen, stichtingen en verenigingswerk.

Werkpakt keurmerk

De gemeente verstrekt het Werkpakt keurmerk aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner.

 

Wij zijn er trots op

logo-werkpakt_0

Sponsorauto voor Onderwijscentrum Het Roessingh (OCR)

Op woensdag 19 juni vond de officiële overhandiging plaats van de sponsorauto van het Onderwijscentrum Het Roessingh (OCR). Dankzij een groot aantal sponsoren, waaronder Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken kan het OCR de komende vijf jaar beschikken over een bedrijfswagen.

Wij hebben een elektrische bakfiets

Tegenwoordig hebben wij ook een elektrische bakfiets. Wanneer het kan gaan wij niet meer met de auto naar het centrum, maar gebruiken wij de elektrische bakfiets. Discreet en milieuvriendelijk.