Wie zijn we?

Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken is begin 2014 ontstaan uit een fusie van het gerenommeerde Dirk Nijhuis Schilderwerken (sinds 1956) met het op 25 jaar ervaring gebaseerde Appels Schilders- en Afwerkingsbedrijf. De jarenlange ervaring en gezamenlijke knowhow van alle medewerkers maakt Dirk Nijhuis & Appels een betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren als het gaat om schilderwerkzaamheden en afwerking in zeer uiteenlopende projecten.

Voor de zakelijke markt richt onze dienstverlening zich met name op de regio Oost-Nederland. Maar ook dichtbij huis verlenen we natuurlijk ook al meer dan 65 jaar onze complete dienstverlening aan particuliere opdrachtgevers, denk aan locale huiseigenaren in de de gemeente Enschede of in de directe omgeving, in de naburige steden en dorpen in regio Twente.

Traditionele waarden naast de nieuwste technologieën

Traditionele waarden als het leveren van een constante kwaliteit, persoonlijke aandacht en het streven naar ultieme klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel. Maar we gaan ook met de tijd mee, en blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. We maken gebruik van de nieuwste producten en technieken.

Door ons netwerk -bestaande uit een groot aantal professionele partners met een branche gerelateerde dienstverlening- zorgen wij er bovendien voor dat we ons dienstenpakket verder kunnen complementeren. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Uw aanspreekpartners

18486331_1883470755253809_3395520361623488127_n

Erwin Appels

Robin-kock2

Robin Kock