Project Description

In deze woning zijn de wanden in het verleden voorzien van een artistieke afwerking, aangebracht door een kunstenaar. Aan de hand van een opgezet proefstuk constateerden we dat er geen hechting ontstond met de bestaande verflagen. Nadat we alle wanden op de juiste wijze hadden voorbehandeld, werd de hele woning voorzien van nieuwe muurverf.

Omdat de keuken een passende en ambachtelijke uitstraling moest krijgen, hebben we deze in zijn geheel geschilderd met een kwast. We verwijderden alle verflagen van het bestaande aanrechtblad, waarna het opnieuw is gekleurd en voorzien is van transparante vernis. De opdrachtgever koos hier voor een matte uitvoering, maar dit had natuurlijk ook in zijdeglans of hoogglans kunnen worden uitgevoerd.

Terwijl wij ons werk deden, werd deze woning continu bewoond. Dit vinden wij geen enkel probleem. We stemmen onze benadering en werkwijze af op de wensen van onze opdrachtgevers.

Informatie

Categorie├źn