Project Description

Bij de uitvoering van het sloopwerk, wandenbouw, stukadoorswerk en installatiewerk fungeerden wij bij dit project als hoofdaannemer. We namen onze klant al het werk uit handen en zorgden ervoor dat er qua uitvoering en administratieve afwikkeling één aanspreekpunt was.

Belangrijk was dat de planning overeen moest komen met de agenda’s van de wethouders en het secretariaat. Iedereen moest ongestoord door kunnen werken en niet gehinderd worden door de werkzaamheden in het stadhuis. Bij iedere ruimte moest de planning van diverse disciplines op elkaar worden afgestemd. Denk hierbij aan gipswanden bouw, stukadoorswerk, elektra, schilderwerk, vloerbedekking, schoonmaak en de verhuizing.

De kamers moesten een geheel vormen met de eerder gerenoveerde algemene ruimten van het stadhuis. Omdat we op de offerte een alternatief boden voor wandafwerking, konden we de opdracht binnenhalen en een forse besparing realiseren. Het moge duidelijk zijn dat er qua uitvoering hoge eisen aan onze medewerkers werd gesteld. Omdat de opdrachtgever uitermate tevreden was, zijn er in het stadhuis inmiddels meer werkzaamheden door ons uitgevoerd, waaronder het schilderwerk van de Mozaïekzaal.

Informatie

Categorieën
Klant Gemeente Enschede
Plaats Enschede